Peder Lauridsen

Hvem er de forskellige profiler - hér kan man skrive om sig selv, sine interesser og evt. hvor man er tilknyttet - eller hvad der nu ellers er relevant!
Post Reply
Message
Author
User avatar
PyroGuf
Posts: 119
Joined: Wed, 1. Feb 2006, 10:42
Location: Danmark
Contact:

Peder Lauridsen

#1 Post by PyroGuf »

Hej med jer,

jeg hedder Peder Lauridsen, bor i Randers og startede i sin tid i det, der senere blev til H. C. Andersen Festfyrværkeri A/S tilbage i 1994 ved siden af mine studier. Jeg har lavet shows lige siden og har sideløbende interesseret mig for håndværket og "indmaden" - godt hjulpet af Peter A m.fl.

Jeg er godkendt festfyrværker og har været med til bla. åbningen af Scandinavian Center i Århus, År 2000 nytårsshow på havnen i Århus, Prins Joachim og prinsesse Alexandras bryllup på Fredensborg slot som de største... Desuden har jeg været med til DM i Festfyrværkeri et par gange.

Jeg er gift, har to børn og arbejder til daglig som selvstændig IT-konsulent i Specialistgruppen.
Venlig Hilsen,
Peder Lauridsen

pyrotekniker.dk
Posts: 14
Joined: Wed, 1. Feb 2006, 20:10
Location: København
Contact:

Personligt pyroteknisk CV

#2 Post by pyrotekniker.dk »

Hej Peder

Ja, der er jo åbenbart ikke andre, der springer ud af skabet og deler sit CV, så her kommer der lidt data på mig, så det forhåbentlig kan inspirere andre til også at smide et par ord om sig selv :)

Jeg er i dag 23 år og startede for 4 år siden hos Brødrene Højen Festfyrværkeri i Brovst, Nordjylland. Omkring samme tidspunkt indtrådte der en ny partner i firmaet og herved blev der oprettet en afdeling i Holstebro. Nu har vores stifter desværre valgt at udtræde efter 22 år i branchen og i dag arbejder vi sammen med Magic Pyroteknik fra Fyn. Dermed navneforandringen til det nuværende navn Højen Magic Fyrværkeri ApS.

Mine danske kolleger i branchen (udenfor firmaet) har jeg først og fremmest lært at kende gennem DM i 2002, hvor jeg fik kontakt til Michael W fra Magic, Peter Jacobsen og Peter Andreasen fra HC Andersen. Alle har jeg haft stor glæde af, da vi udover en fælles passion for fyrværkeriets kunstart også har det fantastisk sammen på det personlige plan.

Jeg har brugt mine sommerferier de sidste 3 år på at rejse til forskellige konkurrencer og som det ser ud bliver de fremtidige somre formentlig anvendt til samme formål. Det er nok blevet en nødvendighed for at være mentalt genstartet til at starte på arbejde igen i august :lol:
Men hvis nogle skulle til Montreal eller Tarragona vil jeg gerne være behjælpelig med råd til evt. planlægning af turen...

Peder - du skriver om civilstand m.v., så det må jeg jo nok også hellere gøre, så jeg følger "standarden": Jeg frastøder piger som TV Danmark frastøder seere så jeg er single i øjeblikket. Jeg er fulltime revisor og læser derudover på universitetet, så det kan til tider knibe med at få tid til den pyrotekniske interesse. Men en god sommerferie til et verdensmesterskab i festfyrværkeri kan heldigvis rode bod herpå :)

Det var vist lige hovedtrækkene for mig - jeg håber vi får lejlighed til at mødes ude i marken?

Bedste hilsner
Lars

Post Reply