Pyroforum og Politiken's test af batterier

Hvad skrives der om fyrværkeri i pressen og kommentarer hertil.
Post Reply
Message
Author
User avatar
PyroGuf
Posts: 119
Joined: Wed, 1. Feb 2006, 10:42
Location: Danmark
Contact:

Pyroforum og Politiken's test af batterier

#1 Post by PyroGuf »

PyroForum og Politiken har lavet en test af et bredt udvalg af de batterier der er på markedet i år. Testen og kommentarer kan læses på:
[..]forhandlerne gør det ikke nemt for os at gennemskue, hvilke fyrværkeri-batterier, der er pengene værd.

»Det er nærmest umuligt, når man står i forretningen. Både indpakning og størrelse kan give et misvisende billede, og forhandlerne prissætter ofte deres produkter ud fra resten af deres sortiment og ikke efter, hvad de selv har givet i indkøbspris«, siger en af testpanelets deltagere Peter Lembcke, der er fyrværker hos DK Fyrværkeri.

Ens batterier til forskellig pris
Det kom tydeligt til udtryk i to af de nitten batterier, som Tjek testede. De to batterier (Starbuster fra Bilka & X-Red 25 skud fra Fyrvaerkerigrossisten.dk) var præcis det samme produkt, men var emballeret forskelligt og kostede henholdsvis 199 kroner og 299 kroner.

»Det er slet ikke atypisk. Der findes jo kun et vist antal importører i Danmark, og de sælger gerne til flere kæder. Men kæderne vil gerne kunne differentiere sig fra hinanden, så derfor bliver de samme modeller solgt i forskellig indpakning«, siger fyrværker Peder Lauridsen, den anden deltager i Tjeks testpanel og webmaster på Pyroforum.dk.
Læs hele artiklen på Politiken: Få det bedste krudt for pengene
Venlig Hilsen,
Peder Lauridsen

Post Reply