Det kraftigste lovlige fyrværkeri..?

Her kan generelle forhold omkring PyroForum diskuteres.

Moderator: guffe

Post Reply
Message
Author
leakimmm
Posts: 1
Joined: Wed, 17. Dec 2008, 2:17
Location: Århus

Det kraftigste lovlige fyrværkeri..?

#1 Post by leakimmm »

Jeg er ved at være godt træt af alle de opstramninger af lovgivninger, der gør at os borgers frihed til at nyde de sjove ting her i livet indskrænkes mere og mere. I denne omgang er det så fyrværkeriet det skal gå ud over. Fordi myndighederne ikke har gjort deres arbejde ordentlig, skal vi borgere så straffes for det!

Nå men efter kraftige overvejelser og turer til Belgien endda en lang togtur til østen, til gør det selv projekter, affinder jeg mig så ( indtil videre ) med at skulle købe kedeligt krudt her i Danmark i år.

Jeg vil høre om der er en der kan hjælpe med at fortælle hvilket lovlige fyrværkeri der kan købes af en almindelig forbruger, der er det kraftigste.

Jeg har fundet frem til den "kraftigste raket via sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, rent NEM indholdsmæssig0t, men hvilket batteri er det kraftigste/ hvad får man det bedste fyrværkeri ud af..?

Håber i kan hjælpe en frustreret fyrværkeri entusiast.. :)

Ikke engang Sverige kan jeg tage til mere for at hente de gode gamle Thunder Kings :( Ja selv i Norge har de nu helt forbudt raketter, håber ikke det når så vidt her i DK.?

Og alle dem der søtter op om forbudet, brokker sig over farligheden og larmen, jamen hvad laver de så midt ude på gaden kloken 24.00 nytårsnat? Jeg mener man skal da have lov til at leve og bestemme over sig selv, sålænge man ikke udsæter andre for DIREKTE fare. Og hvad er farligst en 3# kuglerakat hen ad vejen, hjemmelavet rørbomber eller gode gammeldags fabrikeret kvalitets kanonslag ( eller bomber som medierne kalder dem..)..Og disse selvsamme mennesker er sikkert de samme som ligger med 150 km/t i timen på motorvejen eller brokker sig over man ikke må ryge cigar op i ansigten på fremmed mennesker...Nogen folk lever åbenbart efter begrebet: moral er godt, men dobbeltmoral er dobbelt så godt..(undskyld, måtte bare af med det..:) )

Håber en der kan hjælpe med et par gode lovlige krudt råd, til næste år tager jeg nok skridtet videre..

Mvh

Pyropeter
Posts: 4
Joined: Wed, 14. Nov 2007, 17:01

Re: Det kraftigste lovlige fyrværkeri..?

#2 Post by Pyropeter »

Kig lidt efter Ålborg fyrværkeri fabriks produkter..

De fører en serie der hedder Japan, personligt synes jeg denne serie er en af de bedste.

Antiswat
Posts: 5
Joined: Fri, 14. Sep 2012, 20:33
Location: Jylland

Re: Det kraftigste lovlige fyrværkeri..?

#3 Post by Antiswat »

leakimmm wrote:Ikke engang Sverige kan jeg tage til mere for at hente de gode gamle Thunder Kings :( Ja selv i Norge har de nu helt forbudt raketter, håber ikke det når så vidt her i DK.?

Mvh
skulle vidst nok mene at de har haft raketter markeret som ulovlige i en del tid nu.. har ingen idé hvorfor, når de har dynamit lagre over det hele.. haha..
Some of the greatest minds of the twentieth century experimented with energetic materials in their youth.

It is the lack of responsibility when it comes to "testing" in inappropriate areas by some that is the problem.

Post Reply